News

Καλή σχολική χρονιά!

Στην αρχή της εβδομάδας χτύπησε το τηλέφωνο στο σχολείο. Ήταν η Αναστασία,μια μαθήτρια μας η οποία παρά πολύ ευγενικά μου ζήτησε,αν μπορώ, να της κάνω μια χάρη! Να της επιτρέψω να έρθει αυτές τις μέρες στο σχολείο και να ζωγραφίσει κάτι στους πίνακες όλων των τάξεων για την αρχή της νέας σχολικής χρονιά.” Ευχές και κάποια σχέδια, κυρία! Σκεφτηκα να κάνω μια έκπληξη στους συμμαθητές μου”.
Εννοείται ότι η άδεια δόθηκε αμέσως! Τη Δευτέρα ήταν εκεί,είχε και βοηθό, το Βασίλη! Όλη την εβδομάδα ερχόταν στο σχολείο από το πρωί και με θαυμαστή προσήλωση μέχρι το μεσημέρι ζωγράφιζε στους πίνακες των τάξεων! Πρώτα της δικής της μετά όλων! Το αποτέλεσμα μπορείτε να το δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν! Εκπληκτικό!!!
Κατάφερε να μας κάνει όλους, μαθητές και εκπαιδευτικούς να αρχίσουμε τη χρονια με ένα τεράστιο χαμόγελο! Η χαρά μας δεν είναι μόνο για την ευγενική σκέψη και το εκπληκτικό αποτέλεσμα αλλά και για το γεγονός ότι αυτά τα παιδιά ένιωσαν το σχολείο σαν ένα χώρο πολύ δικό τους,σαν ένα χώρο που ήθελαν να ομορφυνουν, ένα χώρο που δεν έρχονται αναγκαστικά αλλά στον οποίο επεδίωκουν να βρίσκονται!
Αναστασία και Βασίλη, τη χάρη μας την κάνατε εσείς, όχι εμείς!!! Σας ευχαριστούμε ολόψυχα!!
Καλή σχολική χρονιά να έχουμε!!! Καλή πρόοδο όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες!!!!

Leave a comment