News

Συμμετοχή στη διημερίδα με τίτλο “Ευρωπαϊκά Προγράμματα Erasmus+: Καινοτομία – Ευρωπαϊκή Διάσταση στην Εκπαίδευση” στην Εστία Επιστημών των Αρσακειων Σχολείων Πατρών

Μαθητές και μαθήτριες από το Α1 τμήμα του Γυμνασίου Τραγανού συμμετείχαν μαζί με μαθητές και μαθήτριες από άλλα δύο σχολεία, το 3ο Γυμνάσιο Ναυπάκτου και το 19ο Γυμνάσιο Πατρών στο Βιωματικό Εργαστήριο GEM-IN Game to Embrace International Education που διοργανώθηκε στα πλαίσια της διημερίδας με τίτλο “Ευρωπαϊκά Προγράμματα Erasmus+: Καινοτομία – Ευρωπαϊκή Διάσταση στην Εκπαίδευση” στην Εστία Επιστημών των Αρσακειων Σχολείων Πατρών στις 24-25 Απριλίου 2023 από τις κκ. Γαριου Αγγελική, Σύμβουλο Εκπ/σης ΠΕ04 Αχαΐας, Σαρλη Έλενα,Προωθητρια Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων ΠΔΕΔΕ, Γκουρνελου Αδαμαντία , Διευθύντρια Σχ. Μονάδας Δ.Ε., Νικολοπούλου Κατερίνα, Σύμβουλο Εκ/σης ΠΕ70 Αχαΐας.Η διημερίδα συνδιοργανώθηκε από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας και το Ιδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) σε συνεργασία με τα Αρσάκεια Σχολεία και το Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.).

Οι μαθητές και οι μαθήτριες επίσης είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο χώρο της Εστίας Επιστημών και να συμμετάσχουν σε επιμορφωτικη δράση στο Εργαστήριο Πληροφορικής υπό την καθοδήγηση της κ. Δημοπούλου Χαράς,υπεύθυνης της Εστίας Επιστημών και των εκπαιδευτικών του σχολείου τους κκ. Μαραζιωτη Κωνσταντίνα, ΠΕ04.04, Παπαδημητρίου Μαρία,ΠΕ86 και Μανουσιαδη Χριστίνα,ΠΕ02.

Leave a comment