News

Η εκδήλωση του Γυμνασίου Τραγανού για τον εορτασμό του Έπους του 1940

Σε κλίμα συγκίνησης και εθνικής υπερηφάνειας, πραγματοποιήθηκε και η φετινή εκδήλωση του Γυμνασίου μας, για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.Οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και παρουσίασαν ένα άρτιο αποτέλεσμα, με την καθοδήγηση της φιλολόγου, κας Ευθυμίας Διαμάντη.

Ευχαριστούμε τους εκπροσώπους του Δήμου Πηνειού(ιδιαιτέρως τον κο Τσάκωνα,-πρόεδρο της κοινότητας Τραγανού- ο οποίος μας παραχώρησε την αίθουσα του παλιού Δημαρχείου και τον Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων που πρόσφεραν τα καθίσματα για τη γιορτή) , τους εκπροσώπους της Εκκλησίας, τον Σύλλογο Γυναικών Τραγανού, τους γονείς ,τους κυρίους και τις κυρίες που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριές μας, που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, θυσιάζοντας πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο τους, τόσο για τις πρόβες ,όσο και για την προετοιμασία των σκηνικών και του στολισμού του χώρου!

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διευθύντρια του σχολείου ευχαριστούμε θερμά την συνάδελφο ,κα Ευθυμία Διαμάντη, για την προσπάθεια που κατέβαλε για την προετοιμασία και την παρουσίαση της εξαιρετικής εκδήλωσης!

Leave a comment