News

Ενημερωτική ομιλία σε μαθητές και μαθήτριες της Γ τάξης

Τη φετινή σχολική χρονιά, μέσα στα πλαίσια διδασκαλίας του μαθήματος «Εργαστήρια Δεξιοτήτων» (ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: ΖΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ – ΕΥ ΖΗΝ-Γνωρίζω το σώμα μου) πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον ιατρό ,κύριο Συριόπουλο Κωνσταντίνο στους μαθητές και μαθήτριες της Γ τάξης την Τρίτη, 13/02/2024. Σκοπό της ομιλίας αποτέλεσε η εκπαίδευση των μαθητών/τριών σε θέματα που αφορούν τους εφήβους.
Ο κόσμος γύρω μας αλλάζει και μεταβάλλεται με γοργούς ρυθμούς. Οι συνθήκες που έχει διαμορφώσει η παγκοσμιοποίηση με την είσοδο της τεχνολογίας σε κάθε πτυχή της καθημερινής ζωής και κατά συνέπεια και της σχολικής καθημερινότητας, αλλάζουν το τοπίο. Τα παιδιά μας, οι μαθητές και οι μαθήτριες, δεν μένουν ανεπηρέαστα από το κλίμα που διαμορφώνεται. Μας χρειάζονται δίπλα τους για να τα στηρίξουμε και να τα υποστηρίξουμε και να τα ακούσουμε όταν θα είναι έτοιμα να μας μιλήσουν.
Ευχαριστούμε για τη συνεργασία, τους γονείς και κηδεμόνες του σχολείου μας.Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον ιατρό, κύριο Συριόπουλο Κωνσταντίνο για την άμεση ανταπόκριση στην πρόσκλησή μας καθώς και για την πολύ εύστοχη και ουσιαστική πληροφόρηση των μαθητών και μαθητριών μας σε θέματα που άπτονται των άμεσων ενδιαφερόντων τους.

Leave a comment