News

Συμμετοχή μαθητών του Γυμνασίου Τραγανού στο 1ο Μαθητικό Συνέδριο ΓΕΛ Ρίου

Οι μαθητές της Γ τάξης του σχολείου μας, Μαχαίρας Μάριος, Γκογκάκη Άρτεμις και Σαραντούλια Ουρανία ,με συντονίστρια της ομάδας την διευθύντρια ,κα Πατάκα Αγγελική συμμετείχαν στο 1ο Μαθητικό συνέδριο που διοργάνωσε το ΓΕΛ Ρίου το Σάββατο ,30 Μαρτίου 2024 , στο χώρο του ΓΕΛ Ρίου. Στη σχολική κοινότητα συχνά αναζητούμε τρόπους να ενημερωθούμε και να επικοινωνήσουμε σε επιστημονική βάση για τρέχοντα κοινωνικά και οικολογικά ζητήματα, που επηρεάζουν και αλλάζουν τις ζωές μας. Η διοργάνωση του φετινού μαθητικού συνεδρίου αφορούσε στο σύγχρονο ζήτημα του περιορισμού στη διαθεσιμότητα του πόσιμου νερού στον πλανήτη, καθώς και τις συνέπειές του και την αναγκαιότητα να υπάρξει ευαισθητοποίηση και προτάσεις για τον εξορθολογισμό της χρήσης του νερού.

Η ομάδα μας συμμετείχε με την δημιουργία ψηφιακής αφίσας , με τίτλο :”Η σημασία των υδάτινων οικοσυστημάτων στη ζωή μας”. Το συνέδριο υλοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Δ.Δ.Ε. ΑΧΑΪΑΣ, της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 
και του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ.

Συγχαρητήρια στον μαθητή και τις μαθήτριές μας για την δημιουργικότητα και την εμπεριστατωμένη έρευνα που διεξήγαγαν προκειμένου να παρουσιάσουν ένα ολοκληρωμένο έργο!


Leave a comment