News

Συνεργασία του σχολείου μας με το ΓΕΛ Βάρδας- Επιμορφωτική επίσκεψη της Γ Γυμνασίου για την Οδική Ασφάλεια από την Ολυμπία Οδό και το Ίδρυμα “Πάνος Μυλωνάς”

Την Παρασκευή , 15 Μαρτίου 2024, στον χώρο του ΓΕΛ Βάρδας, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ τάξης παρακολούθησαν το Πρόγραμμα ενημέρωσης κι ευαισθητοποίησης για την οδηγική συμπεριφορά που διοργάνωσε η Ολυμπία Οδός σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» (ΙΟΑΣ) , το ΓΕΛ Βάρδας και το Γυμνάσιο Τραγανού. Το πρόγραμμα υλοποιείται σε μαθητές της Κορινθίας, της Αχαΐας, αλλά και της Ηλείας, με τον τίτλο: “”ΚΑΝ’ΤΟ ΣΩΣΤΑ”” για το οποίο το ΙΟΑΣ έχει και τη σχετική έγκριση από το Υπ. Παιδείας και αποτελούνταν από θεωρητικό και πρακτικό μέρος. Mέσα από την ολιστική προσέγγιση του θέματος( αιτίες πρόκλησης ατυχημάτων, οδική ασφάλεια, στατιστικά δεδομένα) τα παιδιά απέκτησαν γνώσεις κυκλοφοριακής αγωγής, οι οποίες θα είναι, ενδεχομένως, σωτήριες για την ζωή τους .

Ευχαριστούμε θερμά την Ολυμπία Οδό , που κάλυψε πλήρως το κόστος μετακίνησης των μαθητών και μαθητριών μας καθώς και τους εισηγητές κ.κ. Χατζηδοπαυλάκη Δ., Σπαθαρά Στ. και Ανδρεόπουλο Αν.

Leave a comment